Tonovi SENTRA

Tonovi SENTRA

OSMO- prirodne boje za drvo

OSMO premazi za drvo su bazirani na uljima i voskovima: suncokretovo ulje, karnauba, kandelila vosak, laneno seme, ulje soje i ckalja. Ulje cuva kvalitet prirodnog, sirovog sastava drveta. Premazi su prirodni, ekoloski i bezbedni. Pigmenti su odobreni za upotrebu u industriji hrane. Bazirani na preciscenim, obovljivim sirovim  biljnim materijalima. Vezujuci agensi u OSMO premazima su bazirani na prirodnim biljnim uljima koja prodiru duboko unutar drveta i stite ga izunutra.

Ulja ispunjavaju pore drveta i stite ga od prodora vode koja ostecuje drvo. Medjutim one ne formiraju neprpusni film. Drvo ostaje mikroporozno i nastavlja da upija i oslobadja vodu bez stetnih posledica. Mikroporozno drvo moze da dise i poboljsava kvalitet vazduha. Zbog svojih antistatickih karakteristika ono je veoma dobro za osobe sa alergijama.

OSMO za eksterijer

PAZNJA! uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima.

WordPress Image Gallery Plugin
OSMO za enterijer

POLYX- OIL

PAZNJA! uzorci su na hrastu, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima.

WordPress Image Gallery Plugin

WOOD- WAX

PAZNJA! uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima. Nakon premaza ovog sloja, obavezan je premaz POLYX- OIL nekim od: 3041, 3062, 3032, 3011- nakon toga proizvod ce biti nesto tamniji.

WordPress Image Gallery Plugin
SADOLIN- AKZO NOBEL

Sadolin EXTRA debeloslojna lazura za drvo. Boje Sadolin ne pucaju i ne ljušte se te osiguravaju dugoptrajan dobar izgled drveta. Proizvodi Sadolin nude dugotrajnu zaštitu u različitim atmosferskim uslovima. Premaz: Sadolin Base, Sadolin Classic, Sadolin Extra.

PAZNJA! uzorci su na jeli, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima. Prilikom svakog ponovnog premaza, boja postaje tamnija.

WordPress Image Gallery Plugin
IMPREGNATI REMMERS

Nemacki vodeni IMPREGNATI- Bajcevi za drvo. Remmers je jedna od vodecih Evropskih firmi u proizvodnji sredstava za zastitu drveta.

PAZNJA! uzorci su na boru, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima. Zavrsni premaz vodeni lak- tri puta.

WordPress Image Gallery Plugin
OECE NITRO- PU TONOVI

OECE je Italijanski proizvodjac boja i lakova na nitro bazi- PU. Postoje od 1962. godine.

PAZNJA! uzorci su na hrastu, postoje minimalna odstupanja kada Vi gledate uzorak i kada gledate fotografiju. Potrudili smo se da fotografije budu sto vernije uzorcima. Zavrsni premaz PU lak.

WordPress Image Gallery Plugin

Share and Enjoy !

Shares