Sentra Drvene Kade- Tus Kabine

Nas kupatilski program Tus Kabina i Kada izradjen je u potpunosti od drveta. Nacin izrade je tretiranje drveta procesom kojim se obezbedjuje trajanje drveta- odnosno njegova otpornost na vodu.

SENTRA  BOX DOCCIA | VASCA DA BAGNO

Kod izrade kade ili tus kabine, materijal odnosno drvo prolazi kroz poseban tretman. Nakon toga drveni elementi se lepe SPECIAJLNIM LEPKOM (lepak za brodove). Nakon toga tako slepljen element ide na obradu.

Premazani su „POSEBNIM“ uljem koje u potpunosti stiti drvo i obezbedjuje trajnost. Na dodir je poput stakla. Otporna je na visoke i niske tempreture kao i na razne hemikalije koje se koriste za odrzavanje kupatila. Premaz se vrsi u 10- slojeva. Odrzava se posebnim sredstvima za odrzavanje- ciscenje, koje dobijate od nas, a koji su dostupni da se kupe u Srbiji, Evropi itd…

Izbor tona- boje moze biti po zelji kupca. Tonovi su dostupni na stranici Tonovi SENTRA.

Materijal koji se koristi je hrast, mahagoni, meranti, grab, sibirski aris, tikovina… Moguce je pomesati vise razllicitih materijala…

Izbor drveta i dimenzije je po zelji kupca.

Moguce je izabrati i untrasnji oblik kade. U sledecoj galeriji je postavljena slika- crtez kao primer. Slika pod nazivom SKICA C.

Cenovnik kada i tus kabina